luni, 1 august 2011

***Afrodisiace naturale***Am pregătit o listă de alimente naturale afrodisiace cu efecte excitante pe care le puteți folosi :Cacao Gustul întotdeauana adorat de o femeie face parte din lista de afrodisiace naturale binecunoscute.Ciocolata neagră adevarată cu un conținut ridicat de cacao conține stimulenți naturali și elemente chimice vitale, plus o abundență de magneziu care este benefică pentru inima și libidoul femeii.O inimă sanatoasă înseamna mișcari îmbunatățite, și implică dorința ridicată de a face sex, datorită substanțelor excitante conținute.

Ardeiul iute
Dacă sunt amatori ai bucătariei picante, știți cum ardeii pot crea senzații de umed și rece. Dați vina pe capsacina, problema în ardeiul iute care eliberează endorfină, încurajeaza terminațiile nervoase și ajută la circulația sanguină, fiind un afrodisiac natural foarte puternic.
Ghimbir
Gustul picant de iute al acestui afrodisiac natural, ceaiul de ghimbir proaspat te va trezi, va face inima să bată și va crea senzația de caldură.
Semințe de dovleac
Sunt foarte bogate în zinc, ceea ce este esențial pentru producerea de testosteron. Semințele de dovleac sunt afrodisiace naturale și mai ales necesare pentru libidoul atât al femeilor cat și al bărbaților.
Stridii
Picante și bogate în grăsimi: întotdeauana am fost convins că sunt afrodisiace. Unii spun ca forma este responsabilă pentru proprietățile afrodisiace naturale, dar este vorba de zincul pe care îl au în componență.
Cânepa
Fie ca preferați semințele, laptele sau uleiul, cânepa este foarte bogată în acizi grași, necesari pentru armonizarea hormonilor pentru îmbunatățirea libidoului prin potențarea efectelor excitante, astfel fiind un puternic afrodisiac natural.
Migdale
Sunt cele mai bune când se consumă crude. Migdalele sunt foarte bogate în vitamina E fapt care crește libidoul. Consumă-le zilnic pentru ca sunt niște afrodisiace naturale excitante.
Usturoi
Acesta mă uimește, de când știm cu toții cât de obraznic este să te afli în preajma cuiva care miroase a usturoi. Notă: alicina ridică fluxul sanguin la nivelul organelor sexuale, așa că asigură-te că servești usturoi la masă împeună cu partenerul și atunci nu vei avea nimc împotriva mirosului.
Banane
Acest fruct ascuțit cu proprietăți afrodisiace naturale și o formă sugestivă reglează presiunea sanguină, și vei face bine să mănânci una pe zi, pentru faptul că nimic nu cauzează disfuncții erectile ca tensiunea arterială extrem de mare (cunoscută ca hipertensiune).
Suc de rodie
Un suc exceptional de senzual și delicios cu efecte excitante, multă lume crede că sucul de rodie este bogat în antioxidanti și eliberează radicalii, având astfel un efect constructiv asupra disfuncțiilor erectile.
Fructe de pădure Goji
Aceste fructe de pădure sunt considerate un excitant sexual puternic în Asia. Ele ridică dispoziția și măresc producția de testosteron.Nu este cel mai sexy aliment, dar face parte din categoria alimentelor afrodisiace naturale ce conțin andresteron, hormonul care dă omului un miros plăcut și le înnebunește pe femei.
Ginseng
Această radacină stabilizează hormonii atât la barbați cât și la femei. Chinezii au folosit-o timp de secole pentru a crește capacitatea de adaptare și pentru efectele excitante sexuale. Ginsengul este prezent în majoritatea produselor afrodisiace naturale, fiind prezent în cantități mai mari sau mai mici în functie de efectul dorit.O plantă renumită pentru proprietățile sale numeroase.
Ginkgo Biloba- poate fi folosit pentru creșterea puterii sexuale și îmbunătățirea sistemului circulator, neavând nici un efect secundar în calitate de afrodisiac natural.
Guava
Foarte bogat în vitamina C, guava este ideal ca și antioxidant. Kiwi și căpșunii conțin, de asemenea cantități mari de vitaminea C, fapt care stimulează activitatea glandelor și creează funcționarea lor eficientă.Nu exista nimic mai bun decât a împărți o salată de fructe în zilele de vară.
Avocado
Un aliment afrodisiac remarcabil, avocado este foarte bogat în vitamina B, și este foarte bun pentru echilibrul hormonal.
Somonul
Este o sursă remarcabilă de acizi grași. Pentru efectul afrodisiac maxim a se consuma rece cu smântană proaspată, biscuiți, sau vin.
Salata
Mâncați salata, doamnelor; aceste frunze verzi ajuta la eliberarea estrogenului și produce o stabilizare bună a acestui hormon care este important pentru sanatatea sexuala la femei. Desigur, ele nu par deloc sexy, dar te vor face să te simti minunat.În mod noarmal, nu doar un singur aliment te va face să avansezi în viata sexuală, efectul excitant al acestor afrodisiace naturale nu se face simțit ușor de fiecare dată. Cheia este de a te feri de fumat și alcool și de a menține o stare de sănătate și fericire pentru a mari efectul afrodisiac. Nu te poți aștepta, ca stând toată ziua și mâncand chipsuri și să fii un iubit extraordinar!
Ceapa
Banala ceapă, atat de blamată pentru mirosul ei greu de cei cu nasuri pretențioase, este de fapt unul dintre cele mai puternice afrodiziace naturale. De la Vedele indiene, tradițiile arabe, chineze, persane și europene care privesc substanțele active erotic, ceapa era tinută în vechime la loc de mare cinste. Originara din Asia de sud-est, ceapa a fost cultivată de peste 7 000 de ani. Pe langă faptul ca este un stimulent general al întregului organism, purifică sângele și curața intestinul gros, ceapa este, cu siguranța, cel mai ieftin afrodiziac accesibil. Din acesta cauză, cultivarea și consumul cepei erau interzise în majoritatea mănăstirilor catolice.
Iarba Țapului
Cercetătorii italieni au “redescoperit” recent un puternic afrodiziac, folosit cu succes de chinezi încă din Antichitate. Așa numita Iarbă a Țapului își merită numele cu prisosintă, demonstrandu-și calitățile în numeroase teste de laborator, teste în care a reușit să detroneze celebra Viagra.Iarba țapului prezintă o capacitate de a vindeca disfunctiile erectile masculine, considerabil mai mare decât pilula albastră. Cercetatorii care au studiat afrodiziacele stravechi s-au oprit la
Iarba țapului, intrigați de importanța și aprecierea pe care vechii chinezi o acordau acestei plante. Studiile ulterioare au descoperit ca planta conține o serie de substanțe și enzime printre care și Iicarina, care controlează și mențin erecția, fară a da efecte secundare.
Mitul Alcoolului
În folclorul urban încă persistă credința că alcoolul ar fi un afrodiziac deosebit, mulți barbați fiind convinși că după câteva pahare sunt ”drepți ca brazii”. Nimic mai fals! Alcoolul este un fals afrodiziac. De fapt, este o substanță anafrodiziacă, atunci când este consumată în cantități mari. În plus, alcoolul a fost identificat de cercetători drept principala cauza a ceea ce se numește “impotenta secundara la barbați”. Ideea falsă a excitabilității induse de alcool provine din interpretarea greșită a efectelor acesteia. În acelasi timp, alcoolul este un dezinhibitor care poate influenta negativ centrul voinței, oamenii interpretand ușor starea de euforie și relaxare aparută în urmă consumului câtorva pahare, drept efect afrodiziac…


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu